Míchel: "Em quedo amb la mentalitat, hem intentat ser nosaltres mateixos"

La valoració de l'entrenador del Girona amb l'empat al Reale Arena

Les fotos del Reial Societat - Girona

Les fotos del Reial Societat - Girona / Juan Herrero / EFE

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

PARTIT

"Em quedo amb la mentalitat. Davant d'un rival de Champions i que fa molts anys que treballa de la mateixa manera, hem intentat ser nosaltres mateixos. No hem renunciat. Això ens donarà. És la idea. Evidentment, ens ha costat. És molt difícil superar la Reial en joc perquè pressiona. Però la nostra insistència també els ha fet patir. Han aprofitat les pèrdues de pilota per fer-nos mal. El punt és un bon inici de temporada".

FITXATGES

"L'equip està bé. Necessitem un jugador més al mig del camp i una possibilitat a dalt, que pot ser un extrem o un punta diferent. No he vist res que em sorprengui. Hem encertat molt en els fitxatges. A la plantilla li falten dos o tres detalls i estarà tancada".

DOVBYK

"Dovbyk és un jugador amb moltes expectatives, amb la tranquil·litat que acaba d'arribar i està en un procés d'adaptació a tot. Tenim dos davanters que ens asseguren gol i un equip que el busca".

MIGUEL

"Tinc dos laterals que són capaços de jugar per dins i per fora i en línia de tres. Avui hem optat perquè Arnau estigui amb Oyarzabal. La superioritat era només Gazzaniga i intentar superar la pressió. A la segona part ho hem canviat amb Stuani jugant més directe. Volem controlar el partit i buscarem alternatives depenent del rival".

ELS CENTRALS I LA PRESSIÓ DE LA REIAL

"Així som nosaltres. Vull que la nostra afició se senti orgullosa i que tinguem una idea. Si li dic a David que no ho faci perquè ha fallat una passada, em traeixo a mi mateix no a ell. El nivell de la Reial és altíssim, és de Champions. Té un entrenador espectacular amb una idea molt clara. Zubeldia anava amb Miguel a tot arreu on anés. Assumeixo els errors com a meus. No penso que cap jugador hagi fet un mal partit avui, tots han fet el que buscàvem fer. Serem un equip que per molts moments sigui capaç de controlar el partit".

YAN COUTO

"La solució era Iván Martín o un extrem, Valery venia de lesió i al mig del camp només teníem Iván o Selvi si els hi passava alguna cosa a Aleix Garcia o Yangel. Volia recanvis que coneguessin la nostra idea si passava alguna cosa. Volia jugadors ràpids per fora. Hem provat Yan, fa quinze dies que l'hem estat provant. Tinc jugadors polivalents i que amb la nostra idea són capaços de superar les dificultats del partit".

PABLO TORRE

"Pablo va tenir un cop a Manchester, estant uns dies Aturat i necessita ritme de competició. Està entrant pràcticament de primeres. Tenim moltes expectatives posades en ell. Ha fet mitja hora boníssima com tots els canvis. Li exigiré molt perquè crec que en els últims metres té gol i última passada. Aquesta és la diferència en el futbol. Ha de completar la resta perquè siguem un equip com la Reial".