Aleix Garcia, el primer jugador del Girona convocat per la selecció espanyola

El migcampista d'Ulldecona entra a la llista d'Espanya per als partits de classificació per l'Eurocopa contra Xipre i Geòrgia

Aleix Garcia, en acció dissabte passat a Pamplona

Aleix Garcia, en acció dissabte passat a Pamplona / Jesús Diges/Efe

Marc Brugués

Marc Brugués

Aleix Garcia era, juntament amb Èric Garcia, un dels dos jugadors del Girona inclosos a la prellista de la selecció espanyola per als partits contra Xipre i Geòrgia de la classificació per l'Eurocopa. Aquest migdia, Luis de la Fuente ha fet pública la llista final en la qual hi figura el migcampista d'Ulldecona. És doncs la primera vegada que un jugador del Girona és convocat per la selecció espanyola absoluta i també el primer cop que hi va Aleix Garcia. El jugador blanc-i-vermell, de 26 anys, ja havia jugat amb la selecció espanyola sub 19 a les ordres de De la Fuente i també, a la sub21, amb Albert Celades d'entrenador. A la llista també hi és l'exgironí, Rodrigo Riquelme, ara a l'Atlètic de Madrid. Per contra, no hi ha entrat Èric Garcia.

Arnau i Pablo Torre a la sub-21

També s'ha donat a conèixer la convocatòria de la sub-21, on hi han entrat dos jugadors del Girona: Arnau Martínez i Pablo Torre. Els dos futbolistes del Girona es posaran a les ordres de Santi Denia per a jugar contra Hongria i Bèlgica a la fase de classificació per a l'Europeu sub-21.