Míchel: "Aleix Garcia s'ha equivocat"

Després de les paraules del migcampista en què diu que "òbviament" li agradaria jugar al Barça, el tècnic assegura que espera que "de mica en mica la gent sigui només del Girona"

Blind, Aleix Garcia, David López, Dovbyk, Èric Garcia i Iván Martín descansaran demà a Oriola, on el jove Iker Almena serà titular

Míchel a Montilivi.

Míchel a Montilivi. / MARC MARTÍ

CONVOCATÒRIA

"Monjonell, Almansa, Enric Garcia, Almena i Arango són jugadors molt joves i el club hi té molta confiança en la seva projecció. Perdem per lesió Yangel Herrera i són baixa encara Borja García, Toni Villa, Jastin, Roca i Artero. Partit únic i molt difícil perquè en futbol les diferències són més minses en aquestes eliminatòries.

ALEIX GARCIA

"El millor que pot passar en setmana llarga com aquesta és que juguem entre setmana és que juguem partit de Copa. El meu cap només pensa en Oriola. És veritat que per molta gent és més important el partit de diumenge, però per mi no. Per mi l'Aleix s'ha equivocat i ja està. Quan jugava a categories inferiors del Rayo, als partits contra el Madrid hi havia més gent que celebrava gols del Madrid que del Rayo. Espero que a Girona, de mica en mica, la gent sigui només del Girona. Necessitem gent cent per cent del Girona. Hem començat un projecte on crec que és possible arribar-hi. Necessitem estar al cent per cent concentrats en Oriola perquè si no, podem estar fora de la competició que ens agrada molt.

ENTRENAR EL BARÇA

"Estic a l'equip que vull estar. Només això. El que necessito és estar al cent per cent en el present perquè és quan treballo millor. Mai el meu cap està pensant en el futur".

ORIOLA.

"Cadascú té la seva trajectòria. Nosaltres estem bé i ells a 2a RFEF. És un equip que té jugadors importants i que juga bé. El seu estil és de combinació i volen jugar des de darrere amb la pilota. Haurem de fer una bona pressió i tenir clar que hem de fer pas endavant en tenir la pilota. Espero la millor versió dels nostres jugadors. Si no, serà difícil passar eliminatòria"

ÓSCAR SÁNCHEZ

"Molt agraït per les seves paraules. Per nosaltres també és un partit bonic i que volem jugar. En aquestes eliminatòries t'adones que qualsevol rival és perillós i cal fer coses bé per ser a Primera, com hem fet. Si no, és impossible. Serà eliminatòria maca i difícil alhora.

LA COMPETICIÓ

"És el camí més curt per guanyar un títol, sí. Tenim equip per jugar dues competicions i necessito tothom al cent per cent. Aquest partit ens serveix perquè tots els jugadors estiguin amb ritme. A la Lliga han jugat menys molts jugadors i els necessito. Ara Yangel està lesionat i necessito veure Ibra, John, Pablo i han de ser jugadors importants i han de tenir continuïtat"

KÉBÉ i SOLÍS

Estan preparats per jugar demà i diumenge. Els entrenaments són molt bons i entrenen molt bé. La competició és diferent i necessiten jugar partits., per això és important. Estan preparats per jugar diumenge. Pablo no perquè no pot jugar per clàusula. Necessitem que tinguin minuts perquè diumenge estaran disponibles per jugar" 

FUIDIAS O JUAN CARLOS

"Primer els hi diré a ells. Almena jugarà de titular. És un jugador que va fer una gran pretemporada i ara juga molt bé al filial. Espero que pugui fer un gran partit.