Sense data de caducitat

Cristhian Stuani i Cristian Portu marquen en un mateix partit amb la samarreta del Girona gairebé 5 anys després

Stuani i Portu, en la primera etapa de la parella a Montilivi.

Stuani i Portu, en la primera etapa de la parella a Montilivi. / GIRONA FC

Jordi Bofill

Jordi Bofill

17 de febrer del 2019. Estadi Santiago Bernabéu. A la banqueta, Eusebio Sacristán. I a la gespa, StuaniPortu, que remunten el gol inicial de Casemiro per trencar la lògica i enviar els tres punts cap a Girona. A Oriola, gairebé cinc anys després, la parella de golejadors més històrica de l'etapa moderna del club blanc-i-vermell, va tornar a marcar en un mateix partit. Com els vells temps.

Aquest és el segon gol de Portu des del seu retorn a Montilivi. El davanter va arribar i moldre, amb la rematada que va donar els tres punts contra el Las Palmas a principi de Lliga. D'altra banda, amb els dos gols aconseguits, l'uruguaià empata amb Artem Dovbyk a set com a màxim golejador de la temporada actual.

Va ser una nit rodona, la de la Copa, i que va deixar un rècord a un pas de trencar-se: el del jugador amb més partits de la història del Girona en categories professionals. Stuani serà qui ho acabarà assolint, però qui mereix el premi de ser el protagonista, encara que sigui per un dia, és Juanpe Ramírez. El central canari, establert a Montilivi des del 2016, ha viscut de tot aquests anys i és l'únic que mai ha marxat des del primer ascens. Borja també hi és, però ell va anar-se'n a l'Osca.

Els líders d'aquesta categoria són Àlex Granell i Borja García, amb 233 partits. Juanpe és a un, amb 232, i Stuani a quatre, amb 229. Quatre noms que els aficionats recordaran tota la vida. Encara sembla que fos ahir quan Migue González, l'autor del gol de l'ascens a Segona Divisió, liderava aquesta taula. Ell també serà recordat.

Subscriu-te per seguir llegint