David López torna a lesionar-se i està pendent de proves

El central arrossegava molèsties al soli des de feia tres setmanes i va ser substituït a la primera part

David López, en el moment de la seva lesió

David López, en el moment de la seva lesió / JULIO MUÑOZ/EFE

Jordi Bofill

Jordi Bofill

«És el soli», confirmava Míchel Sánchez respecte als problemes de David López, substituït passada la mitja hora de joc. «Tenia dificultats al turmell des de fa tres setmanes. Això el fa trepitjar malament. S’ha carregat molt, però sembla que no hi ha punxada. Veurem què diuen les proves. Però el tenia molt carregat i no podia continuar». La baixa del central català, un dels millors futbolistes blanc-i-vermells de la temporada i acabat de renovar fins al 2026, és sensible i no és nova.

Ja a finals d’octubre, el futbolista va caure lesionat muscularment contra el Celta, un fet que li va provocar passar-se el mes de novembre en blanc. López va tornar el 27, un mes exacte després de la lesió, però no va jugar cap minut contra l’Athletic Club.

En les pròximes hores, el Girona li farà les proves que aconseguiran esbrinar quin grau de lesió pateix López i, amb conseqüència, el temps de baixa que s’estarà. Ara la Lliga s’atura fins al pròxim tres de gener, en què els gironins rebran l’Atlètic de Madrid a l’estadi de Montilivi.

Aquest temps sense futbol li anirà bé al futbolista per recuperar-se, sempre que el contratemps no sigui més greu del previst. L’any passat, López ja va patir diverses recaigudes. I aquest any, en el moment en què semblava estar millor que mai, li ha tornat el mal d’ull.

Subscriu-te per seguir llegint