Savinho finalment no entra en la llista per al preolímpic amb Brasil

Es descarta, d’aquesta manera, que l’extrem brasiler marxi amb el seu país el pròxim mes de gener

Savinho disputa una pilota amb Aitor Ruibal.

Savinho disputa una pilota amb Aitor Ruibal. / JOAQUÍN CORCHERO/EUROPA PRESS

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Avui el Girona s'ha tret un veritable pes de sobre. La selecció brasilera sub-23 ha fet pública la convocatòria per al preolímpic, que es disputarà entre el 20 de gener i l’11 de febrer del 2024 a Veneçuela, i el nom de Savinho no apareix a la llista.

D’aquesta manera, Míchel evita perdre el davanter revelació de LaLiga EA Sports després de tenir molts números de perdre’s un mínim de quatre partits (Sevilla, Celta, Reial Societat i Reial Madrid) -i dos de Copa en l'hipotètic cas que els gironins avancin rondes- per la gran temporada que està fent al Girona.

Amb l’empat d’ahir al Benito Villamarín (1-1), on un penal sobre Savinho va significar el 0-1 de Dovbyk des dels onze metres, l’extrem ha disputat totes i cadascuna de les 18 jornades del campionat, sent titular indiscutible sempre.

És per això que Brasil va citar Savinho durant la passada aturada de seleccions per participar en els entrenaments de preparació per al preolímpic, on només hi ha dues places per als Jocs de París 2024, a la ciutat esportiva del Corinthians. La federació brasilera comptava amb el jugador, però finalment el Girona ha pogut retenir-lo.

Com que el torneig no està inclòs en el calendari de la FIFA, aquesta vegada els clubs no tenien l’obligatorietat de cedir als seus futbolistes.

D’altra banda, el seleccionador Ramon Menezes s’emporta al jugador de l’Almeria Kaiky, al lateral del Reial Madrid Castella Vinicius Tobias i el futur fitxatge del conjunt blanc Endrick (Palmeiras). Vitor Roque tampoc ha entrat.