Bernardo tanca la seva etapa al Girona

El central, de 34 anys, es desvincula del club després de quatre temporades i mitja i signarà per l'Atlético Nacional colombià

Bernardo Espinosa, amb el polze amunt, abans d'un partit a Cadis

Bernardo Espinosa, amb el polze amunt, abans d'un partit a Cadis / Europa Press

Bernardo Espinosa ja no es va entrenar ahir en el retorn a la feina i avui tampoc hi ha estat en la sessió a portes obertes a Montilivi. El central colombià estava ultimant els darrers detalls de la desvinculació del Girona per signar per l’Atlético Nacional de Medellín. Aquesta tarda s'ha acabat de tancar tot i Bernardo serà nou jugador de l’equip colombià les pròximes hores un cop superi la revisió mèdica pertinent. D’aquesta manera, el central posa punt final a una etapa de quatre temporades i mitja que va començar l’estiu del 2017 i que, després d’un parèntesi en forma de cessió a l’Espanyol, s’acaba ara. Enrere queden 174 partits amb la samarreta blanc-i-vermella amb la qual va viure l'ascens a Primera el 2022. Aquesta temporada tan sols havia participat testimonialment en dos partits de Lliga i havia jugat els dos de Copa a Lepe i Oriola.

"Ha estat una decisió difícil. Girona és i sempre serà casa meva, però el cor em demana continuar fent camí i nous reptes", explica Bernardo en un video que ha penjat a les xarxes socials. "No només tinc sentiment de pertanyença sinó també memòries imborrables i la sort d'haver conegut persones meravelloses", afegia el central en un emotiu discurs.