Simeone: «El Girona té tots els números per il·lusionar-se pel títol»

El tècnic de l'Atlètic revela que Míchel va veure en directe uns quants entrenaments seus quan no tenia equip

Simeone somriu ahir durant la conferència de premsa prèvia al partit

Simeone somriu ahir durant la conferència de premsa prèvia al partit / J.P. Gandul/Efe

Efe/DdG

L’entrenador de lAtlètic de Madrid, Diego Pablo Simeone, va assegurar ahir que el Girona FC«té tots els números per il·lusionar-se per sortir campió», elogiant així el gran curs del rival d’avui. «Té un entrenador amb unes idees molt clares que ja ho feia en tots els equips on va estar i ara té un grup de futbolistes que el segueixen», va dir ahir Simeone sobre Míchel Sánchez durant la conferència de premsa prèvia al partit. 

«Té una idea molt concreta del que volen i al que juguen, suma moltíssima gent en atac, tenen variants ofensives molt pràctiques i els genera contundència, que és el que els ha portat a permetre’s la il·lusió d’aspirar al màxim. I la realitat és el que es veu: un gran equip, joventut i frescor des de la banqueta per a generar-li confiança. Haurem de portar el partit on nosaltres creiem que li podem fer mal», va indicar Simeone. 

L’argentí va revelar que Míchel havia vist en directe uns quants entrenaments del Atlètic durant un temps en què no dirigia cap equip abans de signar pel Girona l’estiu del 2021. «Va estar amb nosaltres acompanyant-nos alguns dies d’entrenaments. És una pregunta més per a ell sobre el que podia haver tret del que treballem des del defensiu. Se’l veu un equip molt ofensiu, així que no sé si va seguir tant el que fem nosaltres...», va fer broma l’entrenador de l’Atlètic.