El Gazzaniga més inspirat aconsegueix el sisè «clean sheet» del curs

L’argentí va ser el millor del Girona en l’empat a Almeria i ja ha doblat el registre de tres porteries a zero de tota la temporada passada

Gazzaniga s'aixeca després de claríssima ocasió desaprotifada entre Embarba i Arribas

Gazzaniga s'aixeca després de claríssima ocasió desaprotifada entre Embarba i Arribas / Juan Sánchez/La Voz de Almería

Marc Brugués

Marc Brugués

Paulo Gazzaniga va salvar diumenge passat el Girona d’una derrota merescuda a Almeria (0-0). El porter argentí va ser el millor del conjunt gironí amb unes quantes aturades decisives que, veient la nul·la prestació ofensiva de l’equip, van servir per sumar un punt. Al final del partit, Míchel va subratllar la bona tasca defensiva i va elogiar públicament Juanpe Ramírez i Arnau Martínez. En aquest sentit, el zero a la porteria als Juegos del Mediterráneo, ara Power Horse Stadium, és el sisè de la temporada per a Gazzaniga. Una xifra que dobla la de la temporada, en què només en van ser tres. 

Gazzaniga va afegir l’Almeria a la llista d’equips que no l’han batut aquest curs i on hi són l’Alabès (3-0), el Celta (1-0), el Cadis (0-1), el Las Palmas (1-0) i el Getafe (3-0). Sis porteries a zero amb una volta i un partit que doblen les només tres que va aconseguir en tot el curs passat: València (1-0), Elx (2-0) i Sevilla (0-2). Pel que fa a gols encaixats, enguany Gazzaniga n’ha encaixat 24 mentre que durant tota la temporada passada el Girona, entre ell i Juan Carlos, en va rebre 55. És a dir, s’estan millorant els números. 

Demà hi ha partit de Copa i això és sinònim de descans per a Gazzaniga. Juan Carlos va ser el titular a Elx (0-2) en l’última eliminatòria però les dues primeres, amb el manxec lesionat i amb poc ritme, el titular havia estat Toni Fuidias (San Roque 1-2 i Oriola 2-5). Caldrà veure qui tria Míchel pel partit de demà.