Michel: "Estem contents per tornar a ser líders"

L'entrenador del Girona FC elogia l'esforç dels jugadors malgrat les dificultats del terreny de joc

Benítez va reconèixer les oportunitats perdudes pel seu equip i va assenyalar la necessitat de millorar la defensa

Michel, avui a Balaidos

Michel, avui a Balaidos / Salvador Sas

Jordi Roura

Jordi Roura

En una destacada actuació, el Girona FC es consolida com a líder a la competició després de vèncer en un partit disputat en un camp en condicions desfavorables. Michel Sánchez, entrenador de l'equip, va elogiar l'esforç dels jugadors malgrat les dificultats del terreny de joc.

"Hem fet un gran treball per jugar en un camp que no està bé. Aquesta gespa perjudica el Celta i el joc," va comentar Sánchez, reconeixent els desafiaments del mal estat del terreny de joc.

L'entrenador va destacar l'estratègia de l'equip en buscar un intercanvi de cops i va sortir victoriós en el procés. Les declaracions de Michel reflecteixen la dedicació i la determinació del Girona FC per superar les adversitats presents al partit.

Un somni

"Això és un somni, la gent no és conscient del que fan aquests jugadors. Estem contents per tornar a ser líders," va expressar Sánchez, ressaltant l'èxit de l'equip i la manca de reconeixement de la tasca dels jugadors per part del públic.

A més, Sánchez va elogiar les qualitats de Portu, autor del gol que va donar la victòria als gironins, destacant-ne l'orgull, la mentalitat i el sentit de pertinença a l'equip. Aquestes característiques, segons l'entrenador, han contribuït significativament a l'èxit del Girona FC a la competició.

Amb aquesta victòria, el Girona FC consolida la seva posició al capdavant de la taula, demostrant la seva capacitat per superar desafiaments i mantenir un rendiment excepcional fins i tot en condicions adverses. L'actuació de l'equip reflecteix el compromís i la qualitat de joc que els ha portat a recuperar el lideratge a la competició.

Benítez lamenta no aprofitar les ocasions

Rafa Benítez, entrenador de l'equip rival, el Celta de Vigo, va comentar sobre el matx: "No hem aprofitat les ocasions. Ja sabíem que ells podrien fer gol però que també eren vulnerables. El seu gol el podíem haver defensat millor." Benítez va reconèixer les oportunitats perdudes pel seu equip i va assenyalar la necessitat de millorar la defensa davant de l'atac del Girona FC. A Balaidos s'han tornat a escoltar càntics demanant la marxa de l'entrenador madrileny, com ja s'havien produït en el darrer partit de Copa del Rei.