Problemes al Girona amb la lesió al menisc de Dovbyk

El davanter ucraïnès no juga contra la Reial Societat i està pendent de proves per saber l'abast exacte

Artem Dovbyk, durant el partit contra l'Alabès a Montilivi.

Artem Dovbyk, durant el partit contra l'Alabès a Montilivi. / ANIOL RESCLOSA

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Ni fet expressament. Poques hores després que tanqués el mercat d'hivern, divendres al matí, en l'entrenament del Girona, el davanter Artem Dovbyk va patir una lesió al menisc, un fet que li suposa perdre's el partit contra la Reial Societat.

El pitxitxi de la Lliga, autor de catorze gols en la temporada de la seva estrena en la Primera Divisió, ha donat un ensurt dels grossos, ja que la seva absència podria allargar-se diverses setmanes, depenent dels resultats que s'obtinguin de les proves, que confirmaran exactament què té l'estrella ucraïnesa.

En un primer moment, els gestos de dolor van fer témer el pitjor a la Vinya, segons ha pogut saber Diari de Girona. Dovbyk, que no sol queixar-se, va descartar-se ràpidament pel partit contra el conjunt d'Imanol Alguacil, malgrat que l'entitat blanc-i-vermella no ho comuniqués públicament. Míchel, en la roda de premsa prèvia, no va donar cap pista dels mals de Dovbyk, que no s'han fet oficials fins poc més d'una hora abans de començar la jornada 23.

Amb el pas de les hores, com a mínim, sembla que la lesió no seria tan greu com podria haver estat després d'una primera reacció. El que encara es desconeix, sigui com sigui, és el temps que estarà sense jugar. I la setmana que ve hi ha la visita al Madrid.

El porter Juan Carlos, segons el club, «per molèsties físiques», també és baixa.

Subscriu-te per seguir llegint