Tebas elogia el gran curs del Girona: «Demostra que el futbol no són només diners»

El president de LaLiga parla amb Fabrizio Romano sobre el projecte del club de Montilivi i la Superlliga

Tebas intervé en un acte durant el dia d'avui.

Tebas intervé en un acte durant el dia d'avui. / CARLOS LUJÁN/EP

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

La gran temporada que està fent el Girona, a punt de disputar-li el lideratge al Reial Madrid, és tan important que el president de LaLiga, Javier Tebas, no ha pogut evitar parlar-ne en una conversa amb el periodista italià Fabrizio Romano. «Demostra que el futbol no són només diners. És veritat que el City té més del 50% del club, però amb el nostre fair play no hi ha dopatge ni coses estranyes. No tot són els diners... A vegades hi ha conjuncions de jugadors, entrenadors, afició... Que segueixin en la línia que estan i amb aquesta seguretat, jo crec que arribaran fins al final molt forts», ha comentat Tebas.

El president de LaLiga ha elogiat el futbol que practiquen els blanc-i-vermells. «Si veus jugar el Girona, aprens a jugar molt bé a futbol. Míchel ha aconseguit liderar aquest projecte. L’equip té molta confiança», va dir. Alhora, ha explicat que «els números audiovisuals que està donant el Girona són d’equip gran». «Poder-ho mantenir, dependrà de si continua el bloc. És complicat», ha afegit.

Tebas ha descartat que el Girona jugui la Superlliga: «L’únic model per accedir a totes les categories són les lligues nacionals. Amb el model que està plantejant el Girona, no tindria accés a la primera categoria».