Míchel: "Mai he tingut la sensació que podíem guanyar"

El tècnic reconeix la gran superioritat del Madrid i assegura que la derrota al Bernabéu no "farà mal" a l'equip

Assegura que l'equip ha de tocar de peus a terra i subratlla que no pot competir contra el Madrid "al seu millor nivell"

Les imatges del Reial Madrid - Girona

Les imatges del Reial Madrid - Girona / EFE

Marc Brugués

Marc Brugués

MALAMENT

"No hem estat al nivell que requereix un Reial Madrid al seu nivell. Ho prevèiem. Hem intentat jugar de tu a tu, però si està al seu màxim rendiment, no hi arribem. Necessitàvem una mala versiód el Madrid i una de gran nostra. En el nostre cas ha estat més per mèrit del Madrid que per demèrit nostre. Ho hem donat tot. Ells han estat superiors en els duels. No estem al nivell de Vinicius, Bellingham, Camavinga. Serveix per millorar i veure la realitat i tot el que hem fet fins ara. Continuem segons i fent una temporada increïble." 

"Cal reconèixer que aquesta no és la nostra Lliga. Ens falten un o dos passos per estar al nivell del Madrid." 

COUTO

"Ni era del Madrid fa uns dies ni ara és el pitjor jugador del Girona. Pot estar rabiós perquè no ha donat la seva millor versió, una mica per tot el que li passa al voltant. És normal. Tinc empatia amb ell i l'entenc. De vegades ens equivoquem. N opodem venir aquí pensar que els podem passar per sobre. Li anirà bé i ho superarà. Li seguiran passant coses molt bones. Serà bo que ho assimili." 

REACCIÓ

"Primer hem de tenir humilitat per saber on som. Venir al Bernabéu a competir la Lliga, sabíem des de dins que no. Volíem fer el nostre millor partit i competir de tu a tu. Responsabilitat és meva perquè hem anat a pressió alta i deixant en situacions límit els defenses. Els volia exposar al màxim perquè no teníem res a perdre i molt a guanyar. Més enllà del resultat, som un club que creix. No ens farà mal aquesta derrota. Hi ha quatre o cinc equips que poden lluitar contra ells. Si van amb la marxa que anaven és complciat. Ho podríem haver fet però no era la nostra idea. Fora crítiques als jugadors i màxima responsabilitat." 

BILBAO

"Millor manera de refer-se és posar-se a treballar i saber que la nostra lliga és Athletic, Reial Societat, València, Betis. Continuem en el somni." 

DUES DERROTES

"A Montilivi vam tenir minuts espectaculars. No vam marcar i el 0-2 ens va fer mal. Avui, la realitat és que mai he tingut la sensacio que no he mpogut guanyar. Em sento un xic més debil però és la nostra realitat. Ens servirà per tocar de peus a terra i que els joves jugadors creixin en un projecte preciós. Cap derrota em fa més mal que l'altra."