Febrer

Les millors imatges de l'Athletic - Girona

Les millors imatges de l'Athletic - Girona / EFE

Josep Guardiola

Josep Guardiola

Encara no s’ha acabat, perquè queda el partit del pròxim dilluns contra el Rayo Vallecano, però ja es pot constatar que efectivament el febrer era el mes clau per saber quines podien ser les aspiracions reals del Girona FC en aquesta lliga. I pel que marquen els resultats de les tres darreres jornades, que són les disputades durant el febrer, s’ha perdut la possibilitat i sobretot la il·lusió de lluitar pel campionat de lliga, alhora que s’ha posat complicada l’opció de tenir plaça a la Lliga de Campions de la pròxima temporada.

L’empat a zero a casa contra la Reial Societat, la derrota del Santiago Bernabéu i el resultat d’ahir a San Mamés han aportat un únic punt dels darrers nou disputats i en conseqüència, el fet que el Madrid hagi marxat a sis punts, que Barça i Atlètic s’han acostat a un i dos partits de marge, respectivament; i que el mateix Athletic Club hagi vist revifada la seva opció d’atrapar els gironins si les coses se li torcen una mica a l’equip de Michel, que ara tenen a set punts de marge.

És a dir, a tretze jornades del final, la lluita ha quedat absolutament oberta i la competició augura tretze finals trepidants pels gironins, amb especial importància per aquells encontres als quals els de Michel s’hauran d’enfrontar a Atlético de Madrid i el Barça, ara rivals més que directes. I això sense oblidar el Betis que també lluita per estar en aquesta zona noble de les places europees.

Per altra banda, res anormal en una lliga on tot està molt junt i en la qual, com és habitual, els equips que van amb l’aigua al coll en la part baixa de la taula, ja han començat a donar disgustos als més grans. O sigui que si es vol el premi gros de la Champions, no hi ha altre remei que tornar al camí de les victòries i de saber jugar amb l’ara ja petit, però a l’hora molt gros avantatge, que tenen els rivals que també busquen aquestes places.

I per tornar al camí dels triomfs i per consolidar aquestes expectatives, absolutament innegociable el triomf del pròxim dilluns contra el Rayo Vallecano. Ara qui faci un pas en fals ho pot pagar car.

Subscriu-te per seguir llegint