L'Athletic se situa a sis punts del Girona, pendent de l'Atlètic-Barça

La victòria a San Mamés en el derbi contra l'Alabès (2-0) acosta els de Valverde als gironins, que avui estaran molt atens al que facin matalassers i blaugranes

Gorka Guruzeta celebra un dels seus dos gols a l'Alabès (2-0) amb Iñaki Williams / Javier Zorrilla/efe

Marc Brugués

El Girona continua sense trobar la fórmula fora de casa. Ahir a Getafeva encaixar la quarta derrota consecutiva lluny de Montilivi, on, tot sigui dit, és una altra història. La desfeta al Coliseum va fer que l'afició blanc-i-vermella estigués molt pendent del partit de lanit entre l'Athletic Club i l'Alabès per veure a quina distància es quedaven els bascos. Dos gols de Guruzeta a la primera part van encarrilar un partit (2-0) plàcid pels de Bilbao, que se situen a sis punts, i l'average al seu favor, del Girona. Els de Míchel estaran atents al que facin avui l'Atlètic de Madrid i el Barça al Metropolitano. Si guanya el Barça, el coixí respecte la Champions serà de set punts. Si hi ha empat o guanya l'Atlètic, la distància es retallarà a sis. Ara la competició s'atura pels partits internacionals de seleccions i es reprendrà amb un Girona-Betis i un Reial Madrid-Athletic.