El Girona confirma Etihad Airways com a patrocinador

Aquesta aliança estratègica s’ha establert per a un període de tres anys

D’esquerra a dreta: Els jugadors del Girona FC Yan Couto, Artem Dovbyk, Sávio Moreira, al costat de tripulació de cabina d’Etihad Airways.

D’esquerra a dreta: Els jugadors del Girona FC Yan Couto, Artem Dovbyk, Sávio Moreira, al costat de tripulació de cabina d’Etihad Airways. / Girona FC

Redacció

Redacció

Etihad Airways es convertirà en el patrocinador principal del Girona a partir de la temporada vinent per a un període de tres anys. "Estem encantats de col·laborar amb el Girona FC, un club que ressona amb els nostres valors i aspiracions de marca. Aquest patrocini és una demostració de la nostra dedicació al mercat espanyol i català i una mostra del nostre objectiu d'enfortir els vincles entre els EAU i Espanya", ha afirmat Arik De, director comercial d'Etihad Airways. "Etihad Airways espera tenir una col·laboració exitosa amb el Girona i poder acostar els nostres mons a través del futbol".

Delfí Geli, president del Girona FC, ha afegit: "Estem increïblement orgullosos de donar la benvinguda a Etihad Airways com el nostre principal patrocinador. La perspectiva global d'Etihad i el seu compromís amb l'excel·lència reflecteixen les nostres pròpies aspiracions dins i fora del camp".