La Policia Municipal de Girona ha detingut quatre joves acusats d'apallisar i robar els telèfons mòbils a dos nois. Al voltant de dos quarts de cinc de la matinada la policia ha sabut que al carrer Santa Clara hi havia algunes persones que havien estat agredides. Hi ha anat diverses dotacions sense uniforme que feien serveis de seguretat ciutadana en el marc de les fires. Allà hi ha trobat els dos joves, que presumptament un grup de quatre nois havia agredit a cops de puny. Llavors, els detinguts els haurien sostret els mòbils. Els arrestats, que la policia ha detingut una hora més tard, són dos veïns de Girona: Juan Jesús M. B., de 18 anys; Darío M. V., de 20 anys; i dos menors.

Al voltant de dos quarts de sis els mateixos agents que havien assistit les víctimes han localitzat i detingut els quatre presumptes atracadors al carrer Migdia a l'alçada de Maluquer Salvador.

Els detinguts, de qui no consten antecedents, han estat lliurats als Mossos d'Esquadra per tal de completar els tràmits judicials.