Els Mossos d'Esquadra han rebut una nova denúncia per la desaparició d'una noia de 16 anys a Girona. Es tracta de Carla Paunero Moreno. La noia va desaparèixer el dissabte a dos quarts de dotze de la nit, al davant de l'edifici de Correus, de Girona, a l'avinguda Ramon Folch. Es tracta d'un indret molt concorregut perquè és punt de trobada per a molts gironins. La noia hauria anat a veure el partit de la final de la Champions amb uns amics i el seu germà. El germà va decidir tornar a casa mentre que la noia s'hauria quedat amb els amics.

En el moment de desaparèixer, la noia no portava el mòbil a sobre ni tampoc duia diners. Anava amb una bossa de mà gris, texans esparracats i una samarreta de tirants a quadres de tonalitats blavoses. Els Mossos investiguen el cas i, malgrat que no es descarta cap extrem, apunten la possibilitat que es tracti d'una marxa voluntària.

Irene Rigall i Jessica Jiménez

És el tercer cas que es denuncia en dos mesos i mig. El 16 de març va desaparèixer la periodista Irene Rigall i Tomàs, de 31 anys, veïna de Girona, a la zona de Sant Narcís. Només s'ha trobat la bossa de mà a Fontajau i el telèfon mòbil prop de l'Auditori. El 18 de maig va desaparèixer Jéssica Jiménez León, una adolescent de 16 anys de Cassà de la Selva, que hauria estat vista per darrera vegada a la Devesa de Girona. En el moment de desaparèixer no tenia el mòbil ni la documentació a sobre, duia pocs diners i portava uns pantalons negres.