El que va començar com un avís per possible robatori de combustible en un aparcament a Salt va acabar amb el comís de cinc garrafes i una mànega. Diumenge a la tarda, la policia local de Salt va respondre amb rapidesa a una trucada on s'advertia de moviments sospitosos a l'aparcament de camions de l'avinguda de la Pau de Salt. Els indicis apuntaven que diverses persones estaven extraient gasoil il·legalment d'un vehicle i se l'enduien.

Quan la policia va interrogar les persones que hi havia al voltant del camió, van detectar diferents incoherències i respostes evasives. Al final els agents van acabar comprovant que dues de les persones, de nacionalitat romanesa, eren els conductors del camió, amb matrícula de Dinamarca i que estaven traient el gasoil del seu propi vehicle per vendre'l a un preu major a altres persones. En concret hi havia quatre persones, que un cop identificades van resultar ser quatre ciutadans d'origen romanès, compatriotes dels conductors, un dels quals de Sarrià de Ter, un altre de Banyoles i dos de Santa coloma de Farners, que són les que haurien contactat amb els conductors per tal de poder comprar el combustible.

Des de l'Ajuntament de Salt es va explicar ahir que s'està buscant l'empresa per informar-la del presumpte delicte a la pròpia societat. en no haver-hi cap denúncia no es pot detenir ni acusar ningú. La policia sí que va comissar cinc garrafes i una mànega que són els materials que servien per a l'extracció del gasoil del vehicle.