L'Ajuntament de Girona podria modificar el pla general per permetre que es puguin construir grans superfícies comercials i supermercats al Parador del Güell. Actualment, els usos previstos són hotels, edificis d'oficines i locals religiosos. No obstant, en aquest paratge al costat dels Maristes i a tocar de les hortes de Santa Eugènia, mai s'hi ha aixecat cap construcció. Tant sols s'han urbanitzat els carrers, una acció que ha permès que s'hi hagin obert uns dos-cents aparcaments per a cotxes. Mentrestant, a les finques, hi ha tres solars de grans dimensions on han crescut les herbes a l'espera d'alguna intervenció urbanística.

Ara fa poc, un dels propietaris d'un dels solars ha demanat a l'Ajuntament la possibilitat que s'hi permetin grans superfícies comercials. Actualment aquest ús només hi és admès com a complementari, segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, Carles Ribas. O sigui, amb el condicionant dels altres usos contemplats en el planejament urbanístic. La demanda del propietari és que l'ús deixi de ser complementari i passi a ser prioritari.

La petició deixa entreveure que alguna gran superfície podria estar interessada en obrir un nou establiment a la ciutat, al peu de l'Avinguda Josep Tarradellas, resseguint el riu Güell, una de les més transitades de la ciutat.