10 de abril de 2019
10.04.2019
Diari de Girona

Arrenca la Fira Food Truck de Salt i creix amb més dies

La fira obrirà al públic el divendres, 12 d'abril, al migdia fins el diumenge 14 a la tarda amb una oferta variada de 23 food trucks

10.04.2019 | 12:19
Imatge de l'any passat.

La Fira Food Truck Market&Co segueix creixent i aquest tercera edició passa de 3 a 4 dies. L'esdeveniment començarà ja dijous, 11 d'abril la jornada tècnica on s'oferiran diverses càpsules formatives per als professionals i personesemprenedores. I a partir de divendres 12 fins el 14 es podran gaudir de l'oferta gastronòmica i tèxtil d'un total de 23 food trucks.

La fira, que vol esdevenir un referent pels professionals del sector, és un espai gastronòmic que engloba als professionals del sector i els amants de la gastronomia al Pla de Salt.

També hi haurà un Espai Lúdic amb tallers i activitats per gaudir en família i l'Espai Escenari amb una programació especial que presenta RGB - La Mirona. En concert hi actuaran Kuryous Link, Falciots Ninja, President Xai i David Busquets.


L'objectiu d'aquesta fira és convertir Salt en un aparador territorial per als diferents programadors, públics i privats, d'esdeveniments, festivals, fires i altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook