Germà Negre substituirà Ramon Mirabet en la programació concerts previstos per aquest dissabte, dia 29 de febrer, a la Copa. Tal com es va anunciar ahir, Mirabet ha hagut de suspendre el seu concert per motius mèdics.

La seva actuació estava prevista per dissabte 29 de febrer, i era la primera vegada que el músic de Sitges trepitjava l'escenari de La Copa. Al seu lloc s'ha programat l'actuació dels banyolins Germà Negre, que aportaran el toc festiu a la nit de dissabte.

Germà Negre representa millor que ningú l'essència de la festa major imbatible. La seva fórmula és una selecció de tota classe d'adaptacions de cançons tradicionals i populars, plenes d'arranjaments propis i amb un clar aire festiu. Perversió de les lletres i arranjaments explosius, creen un espai popular perquè suïn d'alegria tots els públics.

Aquest 2020 tornen amb nou material i nova gira per deixar els escenaris un temps indefinit. Abans, però, passaran per La Copa a oferir un concert especial, la mateixa nit que també actuaran els ja anunciats Maruja Limón, la Black Music Big Band i O'Funk'illo.