La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de més de 1.000 plantes de marihuana a l'interior d'una casa de Palol d'Onyar.

L'operació policial s'ha saldat amb dos detinguts i un altre es troba en qualitat d'investigat. Són de nacionalitats hondurenya i espanyola.

La policia els acusa de ser els presumptes autors de delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal.

L'operatiu policial es va desenvolupar dimarts en una casa de la urbanització Palol d'Onyar, nucli de Quart.

La Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Girona va obtenir informació que els indicava l’existència d'aquesta plantació per al cultiu i tràfic de drogues.

En la fase d'explotació de l'operació, els agents van entrar a l'habitatge confirmant l'existència d'una plantació interior de marihuana i van confiscar 1.051 plantes.

Aquesta casa comptava amb tots els sistemes per tenir cura de la plantació i això també representa haver punxat la llum.

La companyia elèctrica, segons la policia, estima una gran defraudació de fluid elèctric per subministrar l'energia a la instal·lació de la plantació de marihuana.

Els agents mantenen la investigació oberta, i per això no descarten més actuacions dins de la mateixa operació.

Un altre cop a Palol

Fa unes setmanes els Mossos d'Esquadra també van desmantellar una altra plantació de més de 1.600 plantes de marihuana en el mateix nucli.

En aquest cas, però va ser en un mas i es van detenir quatre persones.