Jornada complicada per la mobilitat al centre de Girona

Les fires restringeixen la circulació de vehicles a la plaça de Catalunya i a altres punts de la ciutat

Judith Viladomat Puiggròs

Judith Viladomat Puiggròs

L’activitat de les Fires de Sant Narcís va complicar el trànsit de vehicles al centre de Girona al llarg de la jornada d’ahir. Especialment, a l’entorn de plaça Catalunya, que va quedar tancada als vehicles des de les 6 del matí fins a les 11 de la nit, per la Fira-mercat del Dibuix i la Pintura de Tots Sants. Això va afectar els veïns o persones treballadores que tenen aparcament a la zona, i que ho van tenir difícil per trobar la drecera per accedir-hi.

Un altre punt tallat tot el dia va ser el carrer de Jaume Pons i Martí, impedint el pas fins a la plaça de Sant Fèlix. I tampoc es va poder accedir a la plaça de la Catedral de sis de la tarda a vuit del vespre, arran de l’actuació castellera dels Marrecs de Salt a les escales.

Aquesta setmana les restriccions a la mobilitat als carrers de la ciutat ja no tornarà a quedar afectada pel programa de Fires fins el divendres a la nit, quan no es podrà accedir a la plaça de Sant Domènech (21-24h) per la Drakofarra. L’endemà, el dissabte 6 de novembre, tampoc s’hi podrà circular per l’espectacle de foc infantil dels Trons de l’Onyar. Aquell dia, de 16 a 21 h també es tancarà la plaça del Vi per la ballada de sardanes i l’estirada de corda de la Festa Major dels 4 Rius. Per últim, diumenge dia 7 hi haurà afectacions al carrer Migdia i punts de l’Eixample (cercavila de Gegants), i als ponts de Fontajau i de la Barca (focs artificials).