"Em trobo a la plaça de la Llibertat. Som a Salt, el segon barri més gran de Girona, amb 32.000 habitants". Així arrenca el nou episodi que el conegut youtuber Federico Z., més conegut com a 'Zazza l'Italià' ha publicat al seu canal de YouTube. Salt és un municipi independent i tan sols va formar part de Girona entre 1975 i 1983. El vídeo titulat "Dentro de un piso ocupa en el peor barrio de Girona" s'endinsa en una de les zones més conflictives de la ciutat, on el youtuber parla amb diversos veïns i fins i tot visita un pis ocupat entrevistant també al seu inquilí.

Tant en el seu perfil del popular canal de vídeos com en les seves altres xarxes socials alguns dels seus seguidors li han volgut remarcar aquest error. "Hola, disculpa que et corregeixi, no és un barri. Salt és un poble. Una abraçada segueix així, m'encanta el teu canal" ha comentat un seguidor al mateix perfil de YouTube. En una història publicada aquest mateix dimecres al seu perfil d'Instagram, Zazza l'italià demana disculpes als seus seguidors i als habitants de Salt per la confusió. "Demano disculpes per haver-me equivocat dient que Salt és un barri de Girona" ha escrit el conegut youtuber.

Amb un estil similar al del programa "Callejeros" de Cuatro, "Zazza l'italià" recorre des de fa mesos alguns dels barris més perillosos d'Espanya i de l'estranger. Al seu canal de YouTube, que compta amb 266.000 subscriptors, s'hi poden veure les seves visites als barris més conflictius de Sabadell, Barcelona, Terrassa, Palma de Mallorca o El Prat de Llobretat, així com a diversos punts del Marroc o Montenegro. Aquest mateix mes d'octubre, Zazza va visitar el barri gironí de la Font de la Pólvora.