La Policia Local de Llagostera va tenir una tarda moguda aquest dissabte. Va haver d'intervenir en un conflicte veïnal que d'entrada podia fer pensar el pitjor, ja que hi havia armes de foc -en teoria-, una de llarga i una de curta pel mig. Finalment, van resultar ser simulades.

Els agents van actuar després de rebre l'avís d'una possible ocupació en un domicili del carrer del Roser però en arribar es van trobar amb una cosa ben diferent. Uns ocupes perseguint un veí amb les armes. El motiu, segons van saber després, és que els havia recriminat que tenien la música massa alta. Els dos ocupes però van reaccionar amb aquestes amenaces.

Els agents van demanar el suport de més policies de la zona arran dels fets i va col·laborar-hi la de Caldes de Malavella, que es va traslladar fins al lloc dels fets. La Policia de Llagostera compta amb un conveni de col·laboració policial juntament també amb la de Cassà de la Selva.

Un cop van separar les parts, els policies van identificar els implicats en la disputa i van requisar les armes, que van resultar simulades. Es tracta d'una pistola i un rifle.

Els ocupes identificats tenen diversos antecedents penals i la Policia ha instruït diligències pels fets.

La presència dels ocupes en aquesta zona de Llagostera, ha causat alarma i preocupació ciutadana.