Ferran Rodero serà l’alcaldable de Junts a Quart

El candidat encapçala per primera vegada la candidatura al municipi i sosté que el seu projecte polític està «obert a tothom i fet amb tothom»

El candidat (segon des de la dreta) Ferran Rodero. | JUNTS PER CATALUNYA GIRONA

El candidat (segon des de la dreta) Ferran Rodero. | JUNTS PER CATALUNYA GIRONA / ddg. quart

DdG.

Ferran Rodero, de 44 anys i enginyer industrial de professió, serà el candidat a l’alcaldia de Quart per Junts. El projecte de Rodero té l’objectiu «d’apropar la gestió de l’Ajuntament als veïns i resoldre els seus problemes reals». En aquest sentit, el partit assegura en un comunicat que «portarem a terme un projecte obert a tothom i fet amb tothom».

«Proposem un estil de govern oposat a l’actual on, la transparència i l’excel·lència siguin valors essencials. Així, ens presentem convençudes i convençuts que ara, més que mai, és necessari un projecte com el nostre, que generi il·lusió, esperança i cohesió al poble» explica el candidat. Rodero també indica que el municipi necessita un projecte «engrescador» i que generi noves oportunitats.

El candidat assegura que el seu projecte és «oposat» a l’actual perquè «la transparència i l’excel·lència són valors essencials. Així mateix, es mostra convençut que cal un projecte que «generi il·lusió, esperança i cohesió».

Rodero és actualment el director d’ACCIÓ a Girona, l’Agència per a la Competitivitat Catalana de la Generalitat de Catalunya, càrrec que ocupa des de 2008 i que compagina amb la docència a la UOC i UdG i el voluntariat amb altres entitats associatives. Fins fa unes setmanes, ha estat Director General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació del Departament d’Economia amb el conseller Giró.