Desallotjada la seu de la Seguretat Social de Girona per un contenidor amb suposat material perillós

El TEDAX ha marxat després de comprovar que la caixa era buida

Desallotgen la seu de la Seguretat Social de Santa Eugènia per un container amb suposat material perillós

Els cossos d'emergències a Girona han desallotjat l'edifici de la Seguretat Social del carrer Santa Eugènia per l'aparició d'un contenidor amb suposat material perillós. S'ha localitzat a l'entrada de l'edifici, poc abans de les tres de la tarda. El director de l'estament governamental ha alertat el 112 pels fets. La Policia Municipal ha arribat a lloc i ja s'ha trobat el personal desallotjat fora al carrer. En paral·lel, han activat els Bombers i els Mossos. 

El contenidor portava un rètol on s'indica que porta material perillós i seria de tipus residus mèdic. Arran dels fets i per seguretat s'ha tallat el carrer i s'ha acordonat la zona en un perímetre bastant ample.

Un Tedax dels Mossos d'Esquadra (un tècnic especialista en la desactivació d'artefactes explosius) ha arribat al lloc per mirar què contenia la caixa i si realment és quelcom perillós. Al cap d'una estona han marxat, després de comprovar que la caixa era buida. La zona s'ha desacordonat i els treballadors han pogut tornar al seu lloc de feina mentre s'ha restablert la circulació.

Subscriu-te per seguir llegint