Detenen una persona al barri de Santa Eugènia en una operació antiterrorista

Han registrat un domicili del carrer Montseny i s'han endut caixes i bosses amb documentació diversa i dos ordinadors

Policia i Guàrdia Civil detenen un home i s'enduen documentació a Santa Eugènia

Policia i Guàrdia Civil detenen un home i s'enduen documentació a Santa Eugènia / Marta Rodríguez/EFE

EFE

Efectius de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil han dut a terme a última hora de la tarda d'aquest dimecres un operatiu conjunt en el barri de Santa Eugènia de Girona en el qual s'ha registrat almenys un domicili i s'hauria detingut a una persona.

Segons fonts pròximes al cas es tractaria d'un operatiu dut a terme per agents de la Comissaria General d'Informació de la Policia Nacional i per agents del Servei d'Informació de la Guàrdia Civil procedents de Madrid en una actuació vinculada amb temes de terrorisme.

Gran expectació al barri

L'operatiu, en el qual han participat una vintena d'agents, ha començat a dos quarts de vuit del vespre al carrer Montseny del barri gironí de Santa Eugènia. El carrer ha quedat tallat per quatre cotxes no logotipats de tots dos cossos, un cotxe patrulla i dos furgons de la Policia Nacional.

Bosses amb documents i ordinadors

Els agents han registrat un domicili del carrer i s'han emportat diverses caixes i bosses amb diversa documentació, un ordinador de taula i un portàtil i haurien detingut a l'inquilí de l'habitatge.

L'operatiu, que ha aixecat una gran expectació en un barri en el qual resideix molta immigració, ha finalitzat prop d'una hora després, al voltant de dos quarts de nou.