Deu anys aprenent a la natura, de la natura i sobre la natura

La Sorellona celebra el desè aniversari organitzant dues sortides per l’entorn natural de la ciutat de Girona

Observant el que s'havia trobat en una bassa

Observant el que s'havia trobat en una bassa / La Sorellona

Tapi Carreras

Tapi Carreras

L’entitat gironina l’Associació la Sorellona celebra el seu desè aniversari i per festejar aquest esdeveniment tan especial, durant aquesta primavera i tardor, realitzarà deu activitats de natura per a tots els públics a la ciutat i als voltants de Girona.

L’Associació la Sorellona va néixer el 8 d’abril de 2013 fruit de l’esforç i il·lusió d’un equip format per biòlegs, ambientòlegs i altres titulats en el camp de la gestió dels recursos naturals, amb l’objectiu de donar a conèixer l’entorn natural de les comarques gironines, a més de conscienciar i sensibilitzar a la població de les problemàtiques socioambientals que ens afecten, no només les més properes, sinó a tot el planeta.

Amb l’objectiu d’aprendre a la natura, de la natura i sobre la natura, la Sorellona ha desenvolupat un ampli ventall d’activitats per a tots els públics per conèixer l’entorn natural i la seva biodiversitat, sobretot la del medi aquàtic, que abasten tant l’educació ambiental als centres educatius, formacions, voluntariat ambiental, com projectes de conservació i millora del medi. Alguns dels projectes més significatius de l’entitat són GiroNat, Life Resque Alpyr, Estades de Natura i el Projecte Escanyagats.

Per celebrar els deu anys, l’entitat ha organitzat deu sortides al voltant de Girona, per gaudir i descobrir els secrets naturals que ens amaga la ciutat. Cada sortida abordarà una temàtica ambiental diferent: les aus i els peixos que viuen a la riba del riu Ter; les papallones, els rèptils, els amfibis i els mamífers que s’amaguen a la Vall de Sant Daniel; les abelles i les orquídies al turó de les Pedreres; els fòssils del Barri Vell; i dibuixaran a la vora del riu o passejant dins del bosc.

Subscriu-te per seguir llegint