S'inunda un soterrani a Girona per una fuita d'aigua en un habitatge

Una dotació dels Bombers ha treballat en el servei de l'avinguda Sant Narcís

Eva Batlle

Eva Batlle

Ensurt aquest matí al barri de Sant Narcís. Una fuita d'aigua en un habitatge ha causat la inundació d'un soterrani.

Els fets s'han succeït quan faltaven 10 minuts per les set del matí a l'altura del número 76 de l'avinguda Sant Narcís de Girona.

Els Bombers han rebut l'alerta d'un ciutadà que informava que sentia molt de soroll d'aigua i que hi havia alguna fuita.

En arribar, els Bombers han certificat que hi havia algun problema amb un tub i han buscat la clau de pas per tancar-la.

L'aigua però ha entrat al soterrani. Els Bombers han treballat per buidar la zona afectada.

A lloc també s'hi ha desplaçat la companyia d'aigües per solucionar l'avaria i la Policia Municipal de Girona.

Segons fonts municipals, l'avaria ha estat al tub d'alimentació d'un edifici privat i que per poder tancar l'aigua de tot l'edifici han hagut de tancar l'aixeta d'escomesa però com que no funcionava, han hagut de tallar un tram de la xarxa de distribució. Això ha causat l'afectació no sols al bloc afectat sinó també des del número 66 al 88 de l'avinguda Sant Narcís i també el número 101. I també al carrer Empúries dels números 38 al 42, del nu´mero 2 del Mallorca, dels 1,3,5 i 7 del Zamora, el número 2 del carrer de la Mare de Déu de la Salut i dels números 2 al 10 del carrer Corunya.

La situació s'ha donat per normalitzada i s'ha reprès el subministrament cap a les deu del matí, tres hores després dels fets.

En els pròxims dies la companyia d'aigües substituirà l'aixeta de l'escomesa.