El ple de l'Ajuntament de Llagostera ha aprovat, per unanimitat, els projectes d'execució per a la canalització d'aigua potable fins a les urbanitzacions de Selva Brava i Font Bona. La primera es connectarà al dipòsit de can Pinet i la segona extraurà l'aigua del dipòsit de Selva Brava. Aquestes actuacions suposaran una inversió d'1,59 milions d'euros que, segons detalla l'alcalde en funcions, Antoni Navarro, "permetrà solucionar els problemes d'abastament i les constants pèrdues d'aigua que presenta l'actual xarxa" gestionada per l'empresa Rec Madral. L'actuació compta amb una subvenció de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) de 553.729,43 euros i la previsió és que s'executi a finals d'aquest 2023.

La nova canalització permetrà garantir que l'Ajuntament pugui assumir la gestió del servei de subministrament d'aigua en aquests nuclis. L'alcalde en funcions ha recordat que la situació urbanística de les dues urbanitzacions "dificulta i limita moltíssim la capacitat d'actuació de l'Ajuntament". En aquest sentit, ha explicat que "si bé la urbanització de Font Bona està en vies de ser recepcionada, després que els veïns constituïssin una junta de compensació per tirar endavant les obres de legalització, el cas de Selva Brava segueix encallat i en mans dels veïns".

La nova canalització transcorrerà totalment per sòl no urbanitzable, seguint per camins de titularitat municipal, pel lateral de la zona de domini públic de la carretera GIV-6821 i creuant la C-35 aprofitant un pas inferior existent.