El GEiEG celebra diumenge la Festa d’Inici d’Estiu

Les instal·lacions de Sant Ponç s'obriran a tothom i se faran activitats familiars, i hi haurà inflables o música

La Festa d'Inici d'Estiu de l'any passat.

La Festa d'Inici d'Estiu de l'any passat.

Redacció

El GEiEG de Sant Ponç acull diumenge una gran festa popular per celebrar l’arribada de l’estiu, en l’anomenada «Festa d’Inici d’Estiu». Serà una jornada oberta a tothom, amb un preu de set euros pels no socis (a partir de 6 anys) i gratuïta pels socis grupistes. Es faran diferents activitats familiars, inflables o música, amb l’objectiu d’obrir el club a tota la ciutat, coincidint amb l’obertura de les piscines exteriors.

La jornada donarà el tret de sortida a les 10:30 hores amb una exhibició de la secció de natació sincronitzada del GEiEG, seguida de diversos tastets de waterpolo, tenis, pàdel i billar. Simultàniament, a la piscina olímpica compartiran espai el piragüisme i els inflables aquàtics, mentre que a la resta de zones dels equipaments hi haurà jocs gegants i ludoteca. També, a partir de les 11 hores, es farà una classe magistral de zumba. Entre les novetats d'aquesta edició destaquen el mercat de material esportiu de segona mà que organitzaran les seccions grupistes i un vermut musical (12:30 hores) amenitzat pel duet Buena Onda.

En aquesta ocasió la «Festa d'inici d'estiu» també tindrà caràcter solidari gràcies a la col·laboració entre el GEiEG i el Banc de Sang i Teixits de Girona, que organitzaran una donació voluntària a les instal·lacions de Sant Ponç. La diada s'acabarà amb un dinar popular, prèvia reserva al 616 784 816 i una sessió musical.