Junts i ERC arriben a un acord per governar el Consell Comarcal del Gironès

Les dues forces independentistes tornaran a treballar de manera conjunta a l’ens en el mandat 2023-2027, del qual Junts n’assumirà la presidència i ERC la vicepresidència.

La presidenta de Junts al Gironès, Fanny Carabellido, i el president de la Federació Comarcal d’ERC al Gironès, Albert Rosa.

La presidenta de Junts al Gironès, Fanny Carabellido, i el president de la Federació Comarcal d’ERC al Gironès, Albert Rosa. / Redacció

Redacció

La presidenta de Junts al Gironès, Fanny Carabellido, i el president de la Federació Comarcal d’ERC al Gironès, Albert Rosa, han signat aquest dimarts un acord per tal que les dues forces continuïn governant de manera conjunta el Consell Comarcal durant el mandat 2023-2027. El pacte permetrà “seguir amb la feina realitzada durant aquesta darrera legislatura i fa èmfasi en la bona relació que hi hagut entre ambdues formacions durant els darrers quatre anys”. 

 

Des de Junts i ERC expliquen que “l’acord permetrà seguir amb els projectes engegats durant el darrer mandat, com per exemple la gossera comarcal, la modernització i actualització del Consorci o reforçar l’oficina d’habitatge, un dels grans reptes pels propers quatre anys”.  

Així mateix es pretén “garantir l’estabilitat i estar al costat de la gent i tenir un govern amb la màxima representativitat”, ja que es tracta de les dues forces més votades al  Gironès”, amb 11 i 10 consellers respectivament.