El primer ple municipal extraordinari de Cassà del a Selva per aprovar el cartipàs que determina les àrees d’actuació i els regidors ha servit per crear quinze àrees que es reparteixen entre els membres del govern d'ERC i Junts.

Pau Presas Bertran: Hisenda, Via Pública i Edificis Municipals

Sílvia Simon Rabasseda: Comunicació, Participació i Innovació

Àlex Font i Rico: Promoció Econòmica

Cristina Castañé Oliveras: Comerç Local i Veïnats

Albert Arderiu Burcet: Esports

Ester Ayala Estrella: Igualtat, Gent Gran i Benestar Animal

Eduard Fusté i Bosch: Joventut, Entitats i Habitatge

Esther Domínguez Tarré: Sala Galà, Cultura Popular i Bon Govern

Robert Mundet Anglada: Governació i Seguretat

Joan Casabó Fuguet: Cultura i Arxiu

Núria Salvans Pérez: Serveis Socials i Ciutadania

Joan Ignasi Gispert i Lloveras: Organització Interna i Contractació

Noe Bueno Camós: Educació

Mar Sánchez Cañigueral: Salut i Residència Geriàtrica Sant Josep

Christian Cortés de la Fuente: Urbanisme, Medi Ambient, Sostenibilitat i Gestió de Residus

Infografia amb les responsabilitats. Ajuntament de Cassà de la Selva.

El repartiment

El repartiment entre les dues formacions polítiques que formen el govern s’ha creat diversificant la responsabilitat de les diferents àrees entre els regidors i regidores de cada formació. D’aquesta manera, les àrees d’Hisenda, Via Pública, Edificis Municipals, Comunicació, Participació, Innovació, Promoció Econòmica, Comerç Local, Veïnats, Esports, Igualtat i Feminismes, Benestar Animal, Gent Gran, Joventut, Entitats, Habitatge i Sala Galà recauran en els regidors i regidores de Fem Cassà i les àrees de Seguretat, Cultura i Arxiu, Serveis Socials i Ciutadania, organització interna, Contractació, Educació, Salut, Residència Geriàtrica, Urbanisme, Medi Ambient, i Gestió de residus als membres de Junts per Cassà.

Junta de Govern Local

La composició de la Junta de Govern Local estarà formada per l’alcalde, Pau Presas, el vicealcalde, Robert Mundet i els quatre tinents d’alcalde, també nomenats en aquest ple: Àlex Font, segon tinent d’alcalde, Joan Casabó, tercer tinent d’alcalde, Sílvia Simon, quarta tinent d’alcalde i Núria Salvans, cinquena tinent d’alcalde.

 El Consell de govern local comptarà amb la participació de tots els regidors dels dos grups i com a novetat en aquest cartipàs també s’elimina la plaça d’eventual del càrrec de confiança.