Tres incendis de contenidors durant la nit a Salt i Girona

No s'han hagut de lamentar més danys

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Bombershan treballat aquesta nit i matinada en tres incendis de contenidors entre Salt i Girona. En cap dels incendis, com havia succeït altres vegades, s'han hagut de lamentar més danys. Els focs per tant, només han afectat els recipients de deixalles. Per cada servei han mobilitzat almenys una dotació.

El primer dels avisos rebut pels Bombers va ser de quan faltaven 10 minuts per les onze de la nit a l'avinguda Sant Narcís de Girona, a prop del número 16. Aquí segons el cos d'emergències, va cremar un sol contenidor.

A Salt, al cap d'una hora, es va produir un altre incendi de contenidors. En aquest cas, al passeig de Josep Tarradellas, a prop del número 40. Aquí les flames també van afectar un sol container.

L'última alerta és de la matinada, pels volts de la una s'han mobiitzat per un altre incendi similar però en aquest cas al límit entre Salt i Girona (travessia Santa Eugènia). El foc ha començat per un contenidor i dos més del costat, han acabat també afectats, segons el cos d'emergències.

Arran dels incendis també s'han mobilitzat els cossos de policies locals de Girona i Salt.

Aquesta àrea no és el primer cop que és castiga per incendis de tipus urbà. A principis de mes, van cremar unes motos a la banda de Salt i tres persones d'un bloc ja de Girona, van resultar afectades pel fum. Aquest incendi es considera provocat i la Policia Local de Salt va obrir una investigació per localitzar l'incendiari.