Dani Valls agafa el relleu a la presidència del Rotary Club de Girona

Substitueix l'advocat i exregidor Carles Ribas

valls

valls / Redacció

Redacció

L’empresari gironí Dani Valls agafa el relleu a la presidència del Rotary Club Girona, presidit fins ara per l’advocat i exregidor Carles Ribas. En una cerimònia celebrada aquest dijous 29 de juny de 2023, al restaurant Torre Bonica. Valls es va presentar com a nou president del Rotary Club de Girona.

L’acte va anar acompanyat d’un sopar de gala i els parlaments de diferents autoritats de les comarques gironines. Amb el tocament de la campana rotaria i el jurament rotari, Albert Suñer va donar el tret de sortida a l’esdeveniment. Carles Ribas va recitar el discurs de tancament com a president sortint i Dani Valls va agafar el testimoni amb el discurs d’obertura com a president entrant.

Tanmateix, també va assistir i participar en l'esdeveniment Laia Cañigueral, delegada territorial del Govern de la Generalitat a Girona; Gemma Geis, vicealcaldessa i Primera Tinenta d'Alcaldia de Promoció Econòmica a Girona; Sergi Font, Tinent d'alcalde de Gestió de Recursos i Atenció a la Ciutadania de Girona; i el mateix Carles Ribas, com a vicepresident i macer.

Sobre el Rotary Club Internacional

El Rotary Club és una entitat sense ànim de lucre, dedicada al foment de l’amistat, portant a terme accions solidàries per ajudar els més necessitats i donant suport a accions culturals pels joves de les nostres comarques. D'ençà que es va fundar el club, ha realitzat multitud accions socials, cultivant l’amistat i compartint els objectius de servir a la humanitat a través dels seus projectes