Roden un programa de "Joc de Cartes" a Girona

La nova temporada del popular concurs restaurants de TV3 s'estrena a finals de mes

Imatge de la furgoneta de Joc de Cartes en ple Barri Vell.

Imatge de la furgoneta de Joc de Cartes en ple Barri Vell. / Diari de Girona

Redacció

Marc Ribas torna el 26 de juliol a TV3 amb una nova temporada de "Joc de cartes", el programa en què diversos restaurants de Catalunya i del mateix àmbit culinari competeixen cada setmana. Aquesta temporada a TV3 promet "canvis emocionants en el funcionament de les puntuacions".

Alguns gironins ens han fet arribar imatges la furgoneta del programa i d'un equip de rodatge al Barri Vell. Desconeixem si es tracta d'un rodatge per a la temporada que s'estrena d'aquí a uns dies o si per a un programa futur.

Fa unes setmanes, Ribas va estar gravant a Lloret, Tossa i Blanes en un programa el què es triava el “millor restaurant de km zero de la Selva”.

Anteriors edicions a Girona

No és la primera vegada que Joc de Cartes desembarca a Girona. L’any passat, el cinquè lliurament de la sisena temporada del programa va tenir quatre restauradores gironines com a protagonistes. En altres ocasions, el programa també ha visitat diferents restaurants de les comarques gironines que han sigut protagonistes d’un dels programes més populars de televisió a Catalunya.

Joc de Cartes, que va rebre el premi Ondas del 2022, es va acomiadar dels espectadors el passat mes de gener batent rècords d'audiència.