Lluc Salellas genera polèmica acomiadant Oriol Romeu: "Al Barça, en fi..."

El Barça ha fet oficial l'acord per a la incorporació d'Oriol Romeu per a les següents tres temporades

Ja hi ha hagut diverses reaccions al fitxatge del migcampista català pel club blaugrana, entre elles, la de l'alcalde de Girona que ha aixecat polèmica entre els aficionats culers

Romeu, en acció contra el Mallorca el curs passat

Romeu, en acció contra el Mallorca el curs passat / MARC MARTI FONT

Redacció

El Barça ha fet oficial l'acord per a la incorporació d'Oriol Romeu per a les tres temporades següents. El migcampista català ha arribat procedent del Girona a canvi del pagament de la clàusula de 3,4 milions d'euros.

Romeu ha signat un contracte amb l'entitat blaugrana per a les properes tres temporades, fins al 30 de juny del 2026, i la clàusula de rescissió del contracte queda fixada en 400 milions d'euros.

Després de dir adéu del club gironí, ja hi ha hagut diverses reaccions. Entre d'elles, la de l'alcalde de Girona, Lluc Salellas, que ha aixecat la polèmica entre els aficionats blaugranes.

En un missatge a les seves xarxes socials, Salellas ha expressat que "a Girona trobarem a faltar Oriol Romeu. Bona sort per un gran jugador i persona. I al Barça, en fi, que faci, que s'anirà fent petit ".

Així, el que acaba de ser escollit com a nou alcalde de la ciutat, ha mostrat el seu descontentament amb l'equip culer per fitxar un jugador del Girona i ho ha criticat a través del seu missatge a Twitter.