Cassà reforça la neteja i manteniment de la via pública amb 4 treballadors

Han modificat el crèdit per fer la contractació

Un treballador netejant la via pública.

Un treballador netejant la via pública. / Ajuntament de Cassà de la Selva

Redacció

L’Ajuntament de Cassà de la Selva dotarà de pressupost i reforçarà la neteja i el manteniment de la via pública amb la contractació de quatre nous treballadors de la brigada municipal. Així es va decidir el dijous en el primer ple ordinari del mandat en què l’equip de govern va aprovar la modificació de crèdit.

Durant el ple l’alcalde, Pau Presas, va dir que «contractant aquestes quatre persones a la brigada municipal iniciem una de les diverses accions del pla de xoc per posar Cassà al dia, reforçant la neteja, el manteniment de carrers i la capacitat de resposta de l’ajuntament per oferir un millor servei». Des del consistori indiquen que aquesta acció s’emmarca en una sèrie d’iniciatives, que van conjuntament amb una crida a la responsabilitat i civisme de la ciutadania, per mantenir un poble més net.

Durant el ple també es va aprovar l’increment de recursos per la millora de la neteja de les escoles de primària i la llar d’infants, la instal·lació de dues portes automàtiques per la llar de jubilats, entre d’altres. També es va crear tres partides per a l’adequació de les instal·lacions de l’arxiu municipal i es van nomenar els representants de l’ajuntament al Consell d’Iniciatives Locals pel Medi Ambient de la Diputació de Girona.