Recuperen un anell del furt milionari del Prat que els lladres detinguts a Salt van llançar quan fugien per l'AP-7

Els agents van veure com llançaven quelcom i aquest dijous a la tarda els Tedax el van localitzar

L'anell recuperat pels Tedax

L'anell recuperat pels Tedax / Captura de vídeo / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han recuperat un anell amb una pedra preciosa del furt milionari perpetrat a l'aeroport del Prat.

Els lladres detinguts a Salt van llançar quan fugien aquest dimecres després de cometre els fets per l'autopista AP-7.

Aquest dimecres a la tarda van sostreure un maletí que contenia diners, joies i rellotges valorats en més de 8,5 milions. Així ho va avançar la Vanguardia. El furt va produir-se cap a les vuit del vespre en una de les terminals i un dels lladres es va emportar una bossa de mà de la marca Hermés a una família russa que va informar els Mossos d'Esquadra del Prat sobre els fets. Segons els van informar a dins hi duien joies, rellotges i diners.

Detinguts a Salt

A partir d'aquí es va informar a tots els cossos policials i els Mossos van muntar diversos dispositius i controls per l'autopista en saber amb quin vehicle havien fugit, un de lloguer.

Quan se'ls va detectar per terres gironines, els lladres van llançar quelcom i finalment, va ser aquest anell. Va ser quan la policia va fer posteriorment l'inventari i es va comprovar la denúncia es va veure que mancava aquesta joia.

Els dos lladres van ser arrestats a Salt i la detenció la va fer la patrulla del cap de torn. Aquests van recuperar la maleta amb les joies.

Aquest dijous a la tarda, els Tedax van anar fins al voral de l'autopista AP-7 on creien que s'havia fet el llançament de la joia i amb detectors de metalls el van localitzar i el poden retornar a la parella de turistes russos que va ser víctima d'aquest gran furt milionari.