Només nou atraccions vacants per les Fires de Girona d’aquest any

La resta, 169, seran les mateixes que en l’edició de l’any passat perquè s’ha prorrogat la llicència del 2022

Gentada passejant per les atraccions infantils, l’any passat.

Gentada passejant per les atraccions infantils, l’any passat. / ANIOL RESCLOSA

Tapi Carreras

Tapi Carreras

La gran majoria d’atraccions que van ser al parc de la Devesa de Girona durant lesFires de Sant Narcís repetiran aquest any. L’Ajuntament i els firaires interessats han prorrogat pràcticament totes les llicències per tornar a parar per la festa major gironina des de la nit del 27 al 28 d’octubre fins la nit del 5 al 6 de novembre. En total es concedeixen 178 autoritzacions i només nou no s’han renovat. Són les que han quedat vacants. Per això, ara, l’Ajuntament de Girona ha obert un període per si algun empresari o firaires vol optar a l’espai. Segons el contracte, aquestes llicències es van obtenir l’any passat i es poden anar prorrogant, si les dues parts ho consideren, fins l’any 2025, quan s’haurà d’obrir un nou concurs públic que permeti presentar-se a nous firaires.

Els espais vacants són però de determinades característiques i ja tenen el lloc del parc on s’hauran d’emplaçar. Per exemple, hi ha un espai reservat per a l’atracció consistent en aconseguir objectes movent una grua, llocs per a casetes variades, un remolc bar, una creperia i un aparell infantil.

La nòria i el «làtigo»

La resta ja adjudicada correspon a clàssics com la nòria, el látigo, el ratón vacilón, xurreries, pesca d’ànecs, moto karts, autoxocs, cavallets, toro mecànic, escalèxtric, tòmboles, masió del terror, kanguro, gigant xxl, llocs de venda de frankfurts, el paponazo i xurreries, entre d’altres.

Els adjudicataris hauran d’efectuar les operacions de muntatge i desmuntatge de les instal·lacions, a partir del dia 19 d’octubre i fins el 12 de novembre.

Subscriu-te per seguir llegint