Un foc crema canyes a Sant Ponç

A tocar del complex del GEiEG

Bombers a la zona del foc.

Bombers a la zona del foc. / Judit Perpiñà.

Tapi Carreras

Tapi Carreras

Un foc, que s'ha originat per causes que s'hauran d'investigar, ha cremat males herbes i canyes a la zona de Sant Ponç de Girona. Es tracta d'un espai a tocar del riu Ter i del complex del GEiEG, molt freqüentat perquè inclou un espai verd de passeig que connecta les ribes del Ter de la zona de Fontajau amb Sarrià de Ter. Just en el punt de l'incendi hi ha aixecat un campament amb barraques que han anat construint diferents persones al llarg del temps. Algunes de les canyes cremades, precisament, formaven part del perímetre d'aquest campament

 L’accés dels servems dèmergències ha resultat fàcil perquè hi ha un camí ample des del carrer de l’Esport que permet accedir amb vehicle fins aquell punt.

Al lloc del foc s'hi han desplaçat tres camions de Bombers, així com agents de la policia municipal, per evitar que algú es pogués acostar al punt de l'incendi, i del SEM (sistema d'Emergències Mèdiques) per si calia atendre alguna persona que hagués resultat afectada per les flames o el fum. El fum es podia veure des de diferents punts de la capital gironina i ha causat expectació entre els veïns del barri i dels usuaris del complex esportiu.

L'avís als bombers ha estat quan faltaven cinc minuts per les tres quarts de set de la tarda i una hora més tard ja marxaven, de nou, cap al parc.