Col·loquen dos aparells d’aire condicionat nous al Mercat del Lleó per acabar amb la calor interior

Alguns comerciants s’havien queixat i l’Ajuntament havia indicat que treballava per solucionar-ho 

Una parada del Mercat, en una imatge d'arxiu.

Una parada del Mercat, en una imatge d'arxiu. / Aniol Resclosa

Redacció

L’Ajuntament de Girona està instal·lant aquests dies els aparells d’aire condicionat que han de servir per millorar la climatització de l’edifici del Mercat del Lleó. Fa només uns dies, alguns dels comerciants es queixaven de la intensa calor que feia a l’interior de l’equipament municipals perquè alguns dels aparells no funcionaven. Parlaven de pèrdues econòmiques per poder mantenir els seus productes frescos i explicaven que alguns clients preferien anar al supermercat a comprar per no passar calor.

Eren els dies que la ciutat de Girona suportava els quaranta graus de temperatura. El tema venia de lluny. L’estiu anterior ja es van viure episodis semblants. Arran d’aquelles queixes, des l’Ajuntament, la vicealcaldessa i primera tinenta d’Alcaldia de Promoció Econòmica , Gemma Geis, explicava que havien posat fil a l’agulla per poder actuar ràpidament i anunciava una actuació d’urgència per poder col·locar dos aparells d’aire condicionat com a solució a curt termini, que és l’actuació que s’està executant actualment. També indicava quan s’aprovin els pressupostos, es posaria en marxa un pla tècnic per reestructurar la climatització del Mercat » i que en dos mesos entraria en vigor un nou contracte de manteniment d’aire condicionat a tots els equipaments municipals.  

«Des de l’inici de la legislatura hem treballat per la millora del sistema de climatizació del Mercat del Lleó. S’han iniciat els treballs per la instal·lació de dos nous aparells d’aire acondicionat. El proper pas és dissenyar i executar un projecte integral de millora», ha dit a twitter Geis.