Mor la conductora d'un turisme després de xocar amb un camió a l'AP-7 a Vilablareix

La víctima, de 37 anys, era veïna de Mataró

El sinistre ha provocat cues de fins a 5 quilòmetres

Una conductora ha mort en xocar amb un camió a l'AP-7

DdG

Redacció

La conductora d'un turisme ha mort aquesta tarda després de xocar amb un camió a l'AP-7 al seu pas per Vilablareix. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, per causes que s'estan investigant, el turisme hauria col·lidit per darrere amb un camió, que estava aturat per una avaria. La conductora del turisme, R.H.H., veïna de Mataró de 37 anys, ha mort a conseqüència del xoc. En el cotxe hi viatjava també un menor, que ha resultat ferit menys greu i ha estat traslladat a l’hospital Josep Trueta de Girona. 

L'avís dels fets és de les 16.24 hores, i al lloc, a l'altura del quilòmetre 65 de la via, hi treballen els Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

L'accident, que ha provocat retencions que superen els cinc quilòmetres, ha obligat a tallar diversos carrils durant la tarda en sentit sud. La circulació s'ha pogut normalitzar a les 19.30 hores.

Amb aquesta víctima, són 18 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a les carreteres gironines. A Catalunya la xifra és de 107 finats.

Un altre accident a l'AP-7

Durant la tarda l'AP-7 ha sigut escenari d'un segon accident entre un turisme i un camió a només uns 10 quilòmetres del primer, a l'altura de Vilobí d'Onyar. Els fets han tingut lloc a les 17.19 hores quan el turisme ha encalçat el camió. Una ambulància del SEM ha atès una persona per ferides lleus. No hi ha hagut trasllat hospitalari. Els cossos d'emergència han pogut arraconar els vehicles accidentats al voral, però l'incident ha provocat uns dos quilòmetres de retencions.