La Fira de Santa Tecla de Cassà inclou més de 30 activitats

Hi ha propostes gastronòmiques, espectacles i la botiga al carrer a més d'activitats per a tots els públics durant tot el cap de setmana

Una imatge d'arxiu de la trobada gegantera de la fira.

Una imatge d'arxiu de la trobada gegantera de la fira. / Ajuntament de Cassà de la Selva.

Redacció

La Fira de Santa Tecla inclourà, enguany, més d'una trentena d'activitats en la seva programació. la Fira comença aquest divendres, a les set de la tarda, amb l'entrega de premis "Cassà Destapa l'Esport" on es reconeix la bona feina feta pels esportistes i entitats esportives del municipi. Al vespre i a partir de les vuit del vespre es podrà fer una degustació de tapes a la fresca al "Tasta Cassà", que enguany oferirà una mostra de l'oferta gastronòmica cassanenca al Passeig Vilaret i que seguirà amb la Nit del Cremat, un altre imprescindible de Santa Tecla.

Dissabte obrrà la Fira la "Botiga al Carrer" amb les parades dels establiments comercials de Cassà a la plaça de la Coma i la fira d'intercanvi de llibres a la Biblioteca, durant tot el dia es podrà gaudir de tallers música i espectacles, com la proposta “Pelat” del dissabte a la tarda,  que combina la dansa, el circ i el teatre a la plaça de la Coma. A les vuit del vespre, la Unió de Botiguers organitza la desfilada de moda a la plaça de la Coma, amb un passi especial amb productes de suro. A més dissabte hi haurà el Drac Cassiano de la mà de la Colla Gegantera, sortint de la plaça de la Coma recorrerà els carrers del nucli antic. A partir de les nou de la nit, al passeig Vilaret hi haurà el Sopar de la Botifarra, organitzat pel Gremi de Carnissers i Xarcuters de Cassà.

El diumenge la Trobada Gegantera enceta la programació amb la plantada de gegants a la plaça de l'Estació a partir de les nou del matí i la cercavila a partir de les 10.30 hores, l'Entitat Gastronòmica Cassanenca prepara un esmorzar popular a partir de les nou del matí al Pati de Can Trinxeria. A partir de les deu del matí a més de la "Botiga al Carrer" també hi haurà les parades de la fira d'entitats cassanenques al passeig Vilaret, on els més petits també es converteixen en botiguers per un dia amb les parades del "Petit Botiguer".

Diumenge a la tarda els grups de La Bàscula tancaran la programació amb els concerts a la plaça de la Coma de Krü, Parellop, Turrai i la Porca Aventura.

Pictogrames dels diferents espais

L’Ajuntament de Cassà de la Selva està desenvolupant un projecte per tenir un entorn cognitivament accessible perquè tothom el pugui comprendre de manera senzilla, autònoma i eficaç. Es tracta de senyalitzar diferents espais del municipi a través de pictogrames que hi haurà a diferents comerços de Cassà i a diferents espais de la Fira de Santa Tecla.