El govern de Cervià vol reactivar el poliesportiu i el Casal

En un acte de balanç dels primers cent dies de govern, l'alcalde explica que ha demanat ajut per l'obra de la muralla

Un moment de l'acte públic.

Un moment de l'acte públic. / Ajuntament de Cervià.

Redacció

El passat divendres 22 de setembre els tres regidors que formen el govern municipal a Cervià de Ter van fer un balanç dels primers cent dies de govern en un acte públic. Els tres edils van posar en coneixement de la ciutadania la situació econòmica, l’estat d’alguns dels equipaments municipals i les línies mestres que marcaran les actuacions dels propers anys.

El poliesportiu municipal, un edifici de poc més d’una dècada, està patint els efectes de la deixadesa i la manca d’activitats. És per aquest motiu que posar-lo al dia i dinamitzar-lo amb

activitats esportives és una prioritat. El Casal, recuperat recentment després d’un procés d’expropiació, torna a ser de propietat municipal, però necessita una posada a punt integral.

Els treballs de lampisteria o l’adequació de l’aparcament del costat són les principals inversions que necessita l’espai perquè esdevingui un espai cultural de referència.

Amb l’esllavissada de la setmana passada d'un tram de muralla, l’alcalde va voler ser precabut atesa la complexitat de l’obra. La dificultat de l'obra i la urgència pel risc de més despreniments han obligat a l’ens municipal a demanar la col·laboració de les entitats supramunicipals com són el Consell Comarcal del Gironès o la Diputació de Girona. A través dels recursos humans i econòmics que ambdues poden aportar, s’espera resoldre el problema.