La UdG premia cinc Projectes de Final d’Estudiants de Cicles Formatius

Els guanyadors han obtingut diferents recompenses, com ara, un ajut per l’import dels crèdits matriculats en el primer any

Els premiats.

Els premiats. / UdG

Redacció

El Consell Social de la Universitat de Girona va entregar aquest dimarts els primers Premis per a Projectes Finals d’Estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior a cinc alumnes d’instituts de les comarques gironines -també Maresme, Osona i Vallès Oriental- que el curs passat van presentar aquest projecte final. Ara, aquests alumnes tenen l’opció de matricular-se en algun ensenyament oficial a la UdG en aquest curs 2023-2024.

En tot es van concedir cinc premis. El premi de les famílies de Serveis socioculturals i a la comunitat i d’Hoteleria i Turisme va ser per Judith Quirant, Maria Guardia i Andrea Aranda (l’IES Joan Coromines de Pineda de Mar), el de famílies d’Administració i Gestió i Comerç i Màrqueting va caure en mans de Ruth Ramírez Serret i Marc Marsal Tomàs (IES Vallvera de Salt), el de l’àmbit STEAM, d’Informàtica i comunicacions, va ser per Vanessa Romera Lorenzo i Adrià Alaves Lavado (IES Cendrassos de Figueres), el de famílies de Química, Seguretat i Medi Ambient per Claudia García Gonzalo, Nadia Vázquez Platel i Carolina Alba Marin (Escola Sant Gervasi Cooperativa de Mollet del Vallès), i el de família de Sanitat per Aina Orriols Serrano i Núria Prat Masoliver (IES La Garrotxa).

El jurat ha estat integrat principalment per professors de la UdG, l’Escola Universitària ERAM i de centres d’educació secundària. Aquests, han valorat l’originalitat del projecte, el rigor i el tractament científic en el desenvolupament de la recerca, l’adequació de les fonts d’informació o la presentació del projecte final, entre d’altres. Els projectes guanyadors han obtingut diferents recompenses, com ara, un ajut per l’import dels crèdits matriculats en el primer any d’alguna de les titulacions oficials ofertes per la UdG fins a un màxim de 1.200 euros.