Detinguts dos falsos policies quan volien robar amb violència en un camió a Aiguaviva

Mossos de paisà els van trobar aparcats darrere d'un camió i amb un esprai pebre i una llum blava típica dels vehicles policials

El material intervingut als falsos policies a Aiguaviva

El material intervingut als falsos policies a Aiguaviva / Mossos

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos falsos policies quan volien robar amb violència en un camió a Aiguaviva. Per tot això, els dos homes, de 31 i 41 anys respectivament, han acabat acusats de ser presumptes autors d'un furt lleu i d'un robatori amb violència i/o intimidació.

Els fets van succeir el dilluns cap a les tres de les tres de la matinada quan agents de paisà feien tasques de vigilància per l'autopista i l'altura del quilòmetre 68 van trobar-se un cotxe aparcat darrere d'un camió. Els agents es van dirigir als dos ocupants del vehicle i es van mostrar molt nerviosos.

Això va aixecar les alarmes, però a més, els policies van veure que el copilot tenia als peus un trepant i un joc de broques. A banda, també van observar un esprai pebre al costat del conductor i una llum blava típica dels vehicles policials a la guantera. Uns utensilis que els van fer pensar que volien cometre un robatori violent al camió del davant.

Davant dels fets, van escorcollar els dos homes i també el vehicle. A dins els van trobar dues plaques de matrícula sostretes a Vidreres hores abans i documentació d'una tercera persona que no es trobava al vehicle.

A banda, els van trobar tota mena de material per fer-se passar per policies com ara dos braçalets de color taronja amb la paraula "police, cinc brides de plàstic de color negre, una defensa extensible de color negre, un llum prioritari de color blau, guants, dos esprais de defensa, una gorra i també una càmera Gopro. A banda, els van trobar una pistola de fogueig i un pot de projectils rodons del calibre 50 amb divuit projectils i una rematadora. També els van confiscar eines com ara un trepant, broques i dos tornavisos.