Starbucks a l’Espai Gironès destina els 4.687 euros del dia d’obertura al Banc dels Aliments

Dimarts es va inaugurar l'establiment amb cues de clients i amb regals tote bags i vasos reutilitzables als 100 primers 

L'Starbucks de Espai Gironès.

L'Starbucks de Espai Gironès. / ESPAI GIRONÈS

Redacció

Starbucks destinarà els 4.687 euros del primer dia de funcionament a l'Espai Gironès, el passat dimarts, al Banc d'Aliments de les comarques gironines. D'aquesta manera, els beneficis obtinguts serviran per comprar aliments de primera necessitat i es contribuirà a la gran tasca que fa aquesta ONG en aquesta iniciativa que forma part del projecte Obertures amb causa d’Starbucks.

Per celebrar l’obertura, la marca va regalar als 100 primers clients tote bags amb motius d’Starbacks i Girona, i vasos reutilitzables. Aquests vasos són una de les ensenyes de la marca per la seva aposta amb la sostenibilitat i disminució del consum d’envasos d’un sol ús. Cada cop que s’utilitzin per a les begudes es podran guanyar estrelles a la nova APP Starbucks rewards.  

Starbucks de l'Espai Gironès és el primer que obra la companyia a les comarques gironines, i el primer fora de Barcelona. L'establiment ha generat 15 nous llocs de treball, disposa d’una sala de 83 metres quadrats i una terrassa de 40 metres quadrats i té una capacitat de 48 persones.